Stenen

Bakstenen in alle kleuren en afmetingen

De kleur en soort baksteen bepaald voor een groot gedeelte de uitstraling van een huis. De Hilver Bouwmaterialen heeft een ruim assortiment aan A-kwaliteit bouwstenen. Onze bouwmaterialen zijn van lange levensduur en onderhoudsvriendelijk.

Neem direct contact op

Bakstenen kunnen op twee manieren worden gerealiseerd. Bakstenen die zijn gemaakt met een handvorm zijn generfd of hebben een grillig oppervlakte. Hierdoor is de uitstraling van de metselsteen natuurlijk en authentiek. Wilt u graag een rustige en strakke uitstraling? Ga dan voor een metselsteen die is gerealiseerd middels vormbak. Hierdoor ontstaat er een kantige baksteen met een egaal oppervlakte.

Gevelsteen

Gevelstenen bepalen voor een groot deel de uitstraling van de buitenkant van het huis. Het is daarom van belang dat u goed nadenkt over de kleur en afmeting van de stenen. Onze medewerkers adviseren u graag over uw persoonlijke situatie.

Lees meer over gevelstenen

Binnenmuren

De binnenmuren in een huis zijn belangrijk voor de constructie. Een huis bestaat uit dragende en niet-dragende muren. Daarnaast hebben binnenmuren ook de functie voor isolatie en geluidsdemping. Bekijk ons assortiment aan diverse materialen voor binnenmuren.

Lees meer over binnenmuren

Tegels

Kiest u voor een tegelvloer of tegelwand in uw huis? Er zijn veel verschillende soorten tegels. Wij werken samen met verschillende merken en hebben uitsluitend de beste kwaliteit. De Hilver Bouwmaterialen heeft een ruim assortiment aan tegels voor in het hele huis.

Lees meer over tegels

De beste kwaliteit en service

Bij de Hilver Bouwmaterialen kunt u terecht voor de beste kwaliteit en service voor bouwmaterialen. Wij verkopen uitsluitend A-kwaliteit materialen tegen een eerlijke prijs. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring binnen de bouwsector. Hierdoor kunt u altijd bij ons terecht voor vragen of advies over uw persoonlijke situatie. Neem gerust contact met ons op of kom langs in ons magazijn in Haghorst.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Vraag persoonlijk advies