Dakpannen

In alle soorten en kleuren

Het dak is een belangrijke bescherming van een huis. Daarom is het van belang dat het dak de rest van het huis beschermt tegen weer en wind. Om uw huis de beste bescherming te bieden zijn al onze dakpannen water-, temperatuur- en vorstbestendig. Daarnaast hebben onze producten een lange levensduur en zijn ze onderhoudsvriendelijk.

Ons ruime assortiment bestaat uit dakpannen met verschillende soorten specificaties, afmetingen en kleuren. Naast dakpannen kunt u bij ons ook terecht voor andere materialen voor dakbedekking. Denk hierbij aan isolatie en het latwerk.

De beste kwaliteit en service

Bij de Hilver Bouwmaterialen kunt u terecht voor de beste kwaliteit en service voor bouwmaterialen. Wij verkopen uitsluitend A-kwaliteit materialen tegen een eerlijke prijs zodat we u het beste van het beste kunnen aanbieden. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring binnen de bouwsector. Hierdoor kunt u altijd bij ons terecht voor vragen of advies over uw persoonlijke situatie. Neem gerust contact met ons op of kom langs in ons magazijn in Haghorst!

Neem direct contact op

Onze merken

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Vraag persoonlijk advies