Deuren en kozijnen

Ruim assortiment aan deuren en kozijnen

Bij De Hilver Bouwmateralen hebben we een ruim assortiment aan deuren en kozijnen. Wij hebben producten in verschillende stijlen zoals industrieel of modern.  Bekijk hier ons assortiment.

Binnendeuren

Binnendeuren zijn er in verschillende stijlen. Wij kunnen u helpen met een binnendeur met glas, een dichte binnendeur, HPL-deuren, een industriële stijl en nog veel meer. Onze deuren kunnen besteld worden in verschillende maten. Het is ook mogelijk om een deur op maat te laten maken als de deur die u nodig hebt niet binnen de standaardmaten valt. Naast de deuren kunt u bij ons ook terecht voor deurbeslag. Wij bieden een ruim assortiment aan deurklinken en schuifdeurgrepen.

Kozijnen

Net als binnendeuren zijn kozijnen ook een belangrijk onderdeel van een inrichting. Vaak zijn de kozijnen in dezelfde stijl als de deuren. De Hilver Bouwmateralen biedt een ruim assortiment aan kozijnen in verschillende stijlen.

Merken

Wij verkopen verschillende merken, bijvoorbeeld; Theuma, Weekamp en Skantae. Dit zijn merken van een goede prijs en kwaliteit verhouding.

Onze medewerkers helpen u graag aan de perfecte binnendeuren en kozijnen. U bent van harte welkom in ons magazijn en showroom in Haghorst.

Neem direct contact op

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Vraag persoonlijk advies