Agrarisch

Agrarische bouwmaterialen

Voor alle bouwmaterialen voor de agrarische sector bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan golfplaten, lichtplaten, dupanel, betonmortel en Schelfhout betonpanelen en -plinten.

Golfplaten

Golfplaten zijn uitstekende dakbedekkingen voor onder andere stallen, schuren, loodsen en bedrijfshallen. Wij bieden een ruim assortiment aan verschillende golfplaten geschikt voor alle projecten.

Lichtplaten

Lichtplaten zijn voor de lichtvoorziening in een dak of wand. Het wordt voornamelijk gebruikt in de agrarische sector of bij bedrijfshallen. Lichtplaten worden vaak gelegd in combinatie met dichte golfplaten.

Betonmortel

In de agrarische sector wordt betonmortel vaak toegepast bij de bouw van stallen, kassen, opslag of als verharding voor paden. Wij hebben een ruim assortiment betonmortel dat geschikt is voor de agrarische sector.

Schelfhout betonpanelen en -plinten

In ons assortiment hebben wij betonpanelen en betonplinten van Schelfhout. Deze zijn uitermate geschikt als gevelbekleding en scheidende wand als constructieve onderdelen in uw agrarisch bedrijf.

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met bouwmaterialen. Ze helpen u graag aan de juiste materialen voor uw klus. Kom gerust eens langs in ons magazijn en de showroom in Haghorst.

Neem direct contact op

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Vraag persoonlijk advies