Bouwstaal

Versterk de constructie met bouwstaal

Bouwstaalmatten

Bouwstaalmatten van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Deze matten heeft u nodig voor in gewapende betonwanden en –vloeren, prefab-elementen, randwapening, boven- en onder wapening en voegwapening. Bouwstaalmatten zorgen voor een wapening waarop het beton vervolgens gestort kant worden. Hierdoor ontstaat er een sterke combinatie en verhoogt de levensduur van de constructie.

Betonijzer

Betonijzer wordt ingezet bij het versterken van het beton. Gewapend beton wordt in de bouw gebruikt voor het leggen van funderingen, vloeren en plaatsen van wanden. Betonstaal is een uitstekende manier van wapening die veel wordt toegepast. De Hilver Bouwmaterialen helpt u graag met betonijzer op maat voor uw project.

Afstandhouders

Wij bieden afstandhouders voor beton in verschillende toepassingen. U kunt bij ons onder andere terecht voor betonstelblokjes, uni-ringen en vloerprofielen.

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en helpen u graag met de juiste bouwstaal materialen voor uw projecten. Kom gerust eens langs in ons magazijn en de showroom in Haghorst.

Neem direct contact op

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Vraag persoonlijk advies