Binnenmuurstenen

Dragende en niet-dragende binnenmuren

Onder andere de binnenmuren zijn een belangrijk onderdeel tijdens de ruwbouwfase. De muren kunnen zowel als dragende of niet-dragende binnenmuur worden gezet. Binnenwanden hebben als functie dat ze geluiddempend, isolerend maar ook warmtevasthoudend zijn. Bij de Hilver Bouwmaterialen kunt u terecht voor de binnenste muur van de spouw, de scheidingswanden die het huis opdelen in ruimtes en eventueel de gemeenschappelijke scheidingsmuur met de buren.

Onze medewerkers adviseren u graag over de materialen die u het beste kiest bij de soort binnenmuur en het soort bouwproject. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van zowel de beste service als adviezen.

De beste kwaliteit en service

Bij de Hilver Bouwmaterialen kunt u terecht voor de beste service en kwaliteit voor bouwmaterialen. Wij verkopen uitsluitend A-kwaliteit materialen tegen een eerlijke prijs. Daardoor bent u er zeker van dat u aan de slag gaat met de beste materialen.

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring binnen de bouwsector. Hierdoor kunt u altijd bij ons terecht voor vragen of advies over uw persoonlijke situatie. Neem gerust contact met ons op of kom langs in ons magazijn en de showroom in Haghorst.

Onze merken

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Vraag persoonlijk advies