Onze organisatie

De Hilver Bouwmaterialen is een samenwerkingsverband (joint venture) tussen de Reyrink Groep uit Haghorst en De Roozen van Hoppe Groep, eveneens uit Haghorst. Het bedrijf is in 1965 gestart onder de naam Roozen van Hoppe Bouwmaterialen. Vanaf 2011 zijn wij in de markt bekend onder de naam De Hilver Bouwmaterialen. Onderstaand willen wij u graag voorstellen aan onze organisatie en zusterbedrijven.

REYRINK GROEP

Reyrink Aannemerij: Vele disciplines worden door deze werkmaatschappij uitgevoerd, zoals daar zijn: Grond- en Infrawerken, bodemsanering, asbestverwijdering, asfalteringswerkzaamheden (ACRS – Ravels) en sloopwerken. Ook het recentelijk overgenomen F.L. b.v. (Liebregts – Middelbeers) is in deze werkmaatschappij ondergebracht.

Biosoil Europe: Zij bieden wereldwijd verschillende diensten aan voor de bodemsaneringsmarkt en voeren met verschillende methoden en technieken aansprekende bodemsaneringsprojecten uit.

Reyrink Dienstverlening: Een “duidelijk veelzijdige” tak van de Reyrink Groep. Loonwerk, transport, gladheidsbestrijding en calamiteitenservice. Alles onder 1 dak. Ook het recentelijk overgenomen Van Esch Groenvoorziening is in deze werkmaatschappij ondergebracht.

Bouwstoffenservice Midden Brabant: Zij bieden u en zeer uitgebreid assortiment grondstoffen aan, geschikt voor elke bouw, zoals bijvoorbeeld: menggranulaat, betongranulaat, ophoogzand, zand voor een zandbed, stampbeton, stabilisatiezand en betonmortel.

De Hilver Betoncentrale: Het tweelingbroertje van De Hilver Bouwmaterialen (is ook onderdeel van het samenwerkingsverband). Deze centrale produceert voornamelijk betonmortel voor de bouw. Daarnaast leveren zijn echter ook aardvochtige materialen (stabilisé, vloerenspecie en stampbeton) en hoogwaardige betonmortel, t.b.v. prefab betonwaren.

Wilt u meer informatie, bezoek dan onze website: www.reyrinkgroep.nl

ROOZEN VAN HOPPE GROEP

Roozen van Hoppe Bouw & Ontwikkeling: Het kloppende hart van de groep. De divisies Bouw, Projectontwikkeling en Gebiedsontwikkeling zijn verantwoordelijk voor talloze unieke projecten in het gehele land. Industrieparken, logistieke centra, kantoorpanden, bedrijfshallen, truck-stops of hotels: het kan állemaal. De projecten worden zowel in eigen beheer uitgevoerd, als ook in opdracht van derden. Het team van zéér ervaren vakmensen gaat dan ook geen enkele uitdaging uit de weg!

Op ’t Hoog B.V.: De woningbouwer van de groep. Voorheen gevestigd in Moergestel maar sinds enige tijd onderdeel van de Roozen van Hope Groep. Zij hebben hun sporen reeds ruimschoots verdiend in alle segmenten. Grotere woningbouwprojecten (zowel sociale woningbouw als ook eigen ontwikkeling), renovatie en herontwikkeling, vrije sector en kleinschaliger werk. Nieuwbouw, verbouw en utiliteitsbouw: het zit allemaal in het pakket.

Roozen van Hoppe Industrievloeren: Dé specialist in het ontwerpen en uitvoeren van hoogwaardige industrievloeren. Inmiddels een begrip in hun segment! U kunt bij hen terecht voor de constructieve vloerberekeningen, tekeningen en uiteraard de daadwerkelijke realisatie van de bedrijfsvloer.

Excon Beton: Elke vorm van prefab beton(-elementen) kan door Excon worden geleverd. Gebogen, recht, uitgewassen, gestraald, naturel, op kleur, etc. etc. De mogelijkheden zijn legio. Excon levert zowel standaard als op maat gemaakte producten, voor woning- en utiliteitsbouw. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een duurzaam karakter. Na succesvolle uitvoering van een aantal prestigieuze projecten hebben zij dan ook een belangrijke positie in hun segment weten af te dwingen. Een speler om rekening mee te houden!

De Hilver Betoncentrale: Het tweelingbroertjes van De Hilver Bouwmaterialen (is ook onderdeel van het samenwerkingsverband). Deze centrale produceert voornamelijk betonmortel voor de bouw. Daarnaast leveren zij echter ook aardvochtige materialen (stabilisé, vloerenspecie en stampbeton) en hoogwaardige betonmortel, t.b.v. prefab betonwaren.

Wilt u meer informatie, bezoek dan onze website: www.roozenvanhoppe.nl