Dakplaten

Uw specialist in dakplaten

Het dak is een belangrijke bescherming van een huis. Daarom is het van belang dat het dak de rest van het huis beschermt tegen alle weersomstandigheden. Daarom zijn al onze dakplaten water-, temperatuur- en vorstbestendig. Wij vinden het belangrijk dat u aan de slag gaat met kwalitatief goede bouwmaterialen. Bij de Hilver Bouwmaterialen zijn de materialen onderhoudsvriendelijk, daarnaast hebben ze ook een lange levensduur.

Ons ruime assortiment bestaat uit platen in alle soorten specificaties, afmetingen en kleuren. Naast dakplaten kunt u bij ons ook terecht voor andere materialen voor dakbedekking. Denk hierbij aan isolatie en het latwerk waar de dakplaten op bevestigd zitten.

De beste kwaliteit en service

Bij de Hilver Bouwmaterialen kunt u terecht voor de beste kwaliteit bouwmaterialen. Wij verkopen uitsluitend A-kwaliteit materialen tegen een eerlijke prijs. Wij werken samen met verschillende kwalitatieve merken voor bouwmaterialen. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring binnen de bouwsector. Hierdoor kunt u altijd bij ons terecht voor vragen of advies over uw persoonlijke situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs bij ons magazijn in Haghorst.

Neem direct contact op

Onze merken

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Vraag persoonlijk advies