Daken

Bouwmaterialen voor alle daklagen

Het dak is een belangrijke bescherming van een huis. Daarom is het van belang dat het dak ook de rest van het huis beschermd tegen weer en wind. Al onze dak materialen zijn water-, temperatuur- en vorstbestendig. Dit vormt een goede basis voor de constructie van het huis. Onze producten hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsvriendelijk.

Dakpannen

Een dak bedekken met dakpannen is de meest voorkomende dakbedekking voor hellende daken. Dakpannen worden bevestigd door middel van een latwerk van panlatten op maat van de dakpannen. Doordat dakpannen overlappen zijn ze waterdicht en windvast. De Hilver Bouwmaterialen heeft een groot assortiment aan verschillende soorten, vormen en kleuren dakpannen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor dakisolatie en alle materialen die nodig zijn voor het leggen van daken. Wij verkopen verschillende merken welke allemaal van een goede kwaliteit zijn.

Lees meer over dakpannen

Dakplaten

Bent u op zoek naar dakplaten om uw dak te bedekken? Wij hebben een ruim assortiment met onder andere verschillende soorten dakplaten. U kunt bij ons terecht voor dakplaten met diverse specialisaties, afmetingen en kleuren. Onze medewerkers adviseren u graag over de juiste dakplaten voor uw bouwproject.

Lees meer over dakplaten

De beste kwaliteit en service

Bij de Hilver Bouwmaterialen kunt u terecht voor de beste kwaliteit en service. Wij verkopen uitsluitend A-kwaliteit bouwmaterialen tegen een eerlijke prijs. Wij verkopen producten van verschillende merken. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring binnen onze sector. Hierdoor kunt u altijd direct bij ons terecht als u vragen heeft of advies wilt over uw situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Vraag persoonlijk advies