Medewerkers

Jos van Luffelen
Vestigingsleider / inkoop / verkoop

Jos is de vestigingsleider van De Hilver Bouwmaterialen en rapporteert in die rol rechtstreeks aan de directie van de Roozen- & Reyrink-groep. Daarnaast is hij mede verantwoordelijk voor (met name) het commerciële gedeelte binnen het zusterbedrijf De Hilver Betoncentrale. Dagdagelijks houdt hij zij verder vooral bezig met inkoop, verkoop, jaarcontracten en marketing. Als productspecialist is Jos dé aangewezen persoon voor al uw vragen op het gebied van dakpannen, dakplaten, isolatiematerialen, binnenmuren, tegels, deuren en de zgn. ‘breed pakket-materialen”!

Eric Denissen
Logistiek / verkoop / vloeren

Eric is verantwoordelijk voor de gehele logistiek binnen het bedrijf. Alle orders en uitleveringen lopen dus via hem. Zowel het interne, als externe, transport wordt door hem geregeld. Tevens is hij, samen met Pascal, mede verantwoordelijk voor het gehele magazijn-beheer. Daarnaast neemt Eric ook een stuk van de in- en verkoop voor zijn rekening. Vanwege het complexe karakter van de leveringen van de prefab vloeren heeft Eric zich gespecialiseerd in deze materie, wat concreet inhoud dat het gehele proces, van offerte tot aan facturering, bij ons door hém begeleid wordt. Eric is ook onze productspecialist in bouwstaal, hout- en plaat, afbouw- en bouwshopmaterialen.

Rob Swinkels
Vertegenwoordiger

Rob is de buitendienst-medewerker van De Hilver (hij prefereert zelf nog steeds vertegenwoordiger genoemd te worden). Vanwege zijn jarenlange ervaring in de branche heeft hij inmiddels een enorme expertise opgebouwd op met name het vakgebied van gevelstenen, prefab vloeren en alle anders-soortige prefab bouwelementen, zoals bijvoorbeeld cellenbeton wand- en dakplaten en prefab betonplinten. Hij is hiervoor écht uw “go-to-guy” van deze regio. Uiteraard staat Rob ook zijn mannetje met betrekking tot alle andere ruwe bouwmaterialen, maar dat spreekt voor zich met zo’n lange staat van dienst.

Ursela Wagemakers
Receptie / administratie

Ursela is het financiële geweten van ons bedrijf. Zij heeft in principe de gehele administratie onder haar hoede, met uitzondering van slechts enkele werk-specifieke gedeeltes. Daarnaast zijn ook de taken van een office-manager haar niet vreemd en heeft zij zich tevens bekwaamd op het gebied van marketing- en reclameactiviteiten. Als debiteuren-beheerder moet Ursela onze centjes bewaken, dus neemt u het haar vooral niet kwalijk als haar kenmerkende gulle lach en vriendelijke toon soms kunnen veranderen in die van een strenge schooljuf, want dan heeft u waarschijnlijk uw facturen niet (op tijd) betaald!

Pascal de Kort
Magazijn-medewerker

Pascal is pas sinds enkele jaren bij ons in dienst, maar heeft zich desalniettemin zeer snel en kundig het vak van magazijnmeester eigen gemaakt. Hij regelt (soms in samenwerking met Eric) de gehele goederenstroom in ons magazijn te Haghorst. Eén van de knelpunten binnen onze organisatie (vanwege de beperkte ruimte) was het verre van optimaal zijnde goederen-bestand. Pascal heeft dit in no time weten te optimaliseren. Daarnaast verzorgt hij ook een stukje (balie-) verkoop en stuurt hij onze gewaardeerde jonge invalkrachten Teun & Teun aan.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Vraag persoonlijk advies