Hout en plaat

Hout en plaatmateriaal bij De Hilver Bouwmaterialen

Kunnen wij u helpen met goede kwaliteit hout en plaatmateriaal? De Hilver Bouwmaterialen heeft een ruim assortiment aan verschillende materialen. Wij bieden diverse soorten vuren stroken, vuren panlatten, vuren regels (50×75 mm), OSB platen en underlayment.

Vurenhout

Vurenhout kunt u gebruiken in daken, gevels, constructies en bij renovaties. Wij leveren vurenhout in onder andere stroken en panlatten. Vuren regels (50×75 mm). Ons vurenhout is van een goede kwaliteit en heeft een scherpe prijs.

OSB platen

OSB is de afkoring van Oriented Strand Board. Ze worden ook wel constructieplaten genoemd. Een OSB plaat bestaat uit meerdere lagen houtschilfers van een bepaalde vorm en dikte. Deze worden aan elkaar gelijmd door een bindmiddel. Hierdoor is een OSB plaat ook zeer geschikt voor multiplex. Kenmerkend aan OSB platen is dat ze licht en sterk zijn en relatief goedkoop en duurzaam.

Underlayment

Underlayment wordt meestal gebruikt als constructieplaat. Het is een basislaag voor vloeren op een balklaag. Daarnaast kan het ook worden gebruikt voor keukens, kasten en andere meubels. Door de groef in de platen kunnen ze strak tegen elkaar worden gelegd. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende underlaymentplaten.

Onze medewerkers adviseren u graag over het juiste hout en plaat materiaal voor uw klus. Wij nodigen u graag uit in ons magazijn en de showroom in Haghorst.

Neem direct contact op

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Vraag persoonlijk advies